Derby în Liga a IV-a. Se joacă titlul

194
Foto: Facebook/Liga 4 Galați

Primul eșalon județean, Liga a IV-a, a ajuns la punctul culminant. Sâmbătă, 11 mai, pe cel mai mare stadion din județ, stadionul Dunărea, cele mai bune echipe din Liga a IV-a se vor lupta pentru supremație.

Începând cu ora 12.00, studenții profesorului Cătălin Savu, liderul campionatului, va primi replica celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, principala contracandidată la câștigarea campionatului Ligii a IV-a.

Înaintea jocului de sâmbătă, ce poate închide sau relansa campionatul, studenții conduc primul eșalon județean cu 64 de puncte, patru lungimi avans față de formația din Slobozia Conachi.

Cu o eventuală victorie în meciul de sâmbătă a studenților formația universitară va lua un avans consistent de șapte puncte în clasament, cu trei meciuri rămase de disputat, în timp ce formația din Slobozia Conachi poate veni la doar un punct în spatele studenților cu o victorie în meciul de sâmbătă, iar finalul de campionat va fi palpitant.

Studenții – în avantaj la meciurile directe

Meciul de duminică va fi cel de al șaselea între cele două echipe, iar formația studențească este în avantaj după meciurile directe. Formația universitară a câștigat două dintre întâlniri, 2-1 în turul sezonului trecut și 3-1, după prelungiri, în finala Cupei de sezonul trecut.

Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat un meci, Supercupa, meciul de deschidere al sezonului, după loviturile de departajare, iar alte două jocuri s-au încheiat nedecis. În turul actualului sezon, cu formația din Slobozia gazdă, cele două echipe au terminat la egalitate, cealaltă remiză s-a înregistrat în returul sezonului trecut, scor 3-3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal