Derby încheiat nedecis. Avantaj CSU

163

Deși derby-ul campionatului primului eșalon județean CSU ”Dunărea de Jos” – Zimbrul Slobozia Conachi s-a încheiat nedecis, scor 3-3, cu golul egalării la 3 marcat de studenți la ultima fază, gruparea studențească este marea câștigătoarea după derby.

Formația gălățeană a luat o opțiune importantă în câștigarea campionatului Ligii a IV-a și pentru accederea la barajul de promovare în Liga a III-a. Cu trei etape rămase de jucat din acest sezon gruparea universitară are patru puncte în plus față de cei de la Slobozia Conachi. CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 65 de puncte, și pare desprinsă în câștigătoare, iar Zimbrul Slobozia Conachi o urmează cu 61 de puncte.

Program asemănător până la finalul campionatului

Până la finalul campionatului cele două echipe au un program dificil cu meciuri în care vor întâlni două echipe din prima parte a clasamentului și una din ”subsol”, dar puțin probabil să se împiedice.

CSU ”Dunărea de Jos” mai are de jucat cu Muncitorul Ghidigeni, la Ghidigeni, echipa de pe locul cinci, pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, ocupanta locului 12, iar campionatul va fi încheiat cu jocul de pe terenul celor de la Unirea Braniștea, locului patru în clasamentul la zi.

De partea cealaltă Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri, locul 13, penultimul,, la Ghidigeni, cu cei de la Muncitorul, locul cinci, iar actualul sezon de Liga a IV-a va fi încheiat de formația din Slobozia Conachi cu jocul de pe teren propriu cu cei de la Victoria Tecuci, locul șase în clasamentul la zi.

Altfel, în meciul de sâmbătă cele două echipe au folosit formulele: CSU ”Dunărea de Jos”, Bogdan Olaru – Alexandru Stancu, Daniel Morogran, Daniel Lovin, Mădălin Hilohi, Constantin Chiciuc , Sorin Frunză, Gheorghiță Țuiu, Alexandru Perju, Alexandru Izvoranu, Adrian Grigoraș. Au mai jucat: Mădălin Blănaru, George Iacob, Lucian Ignat și Daniel Pavel.

Zimbrul Slobozia Conachi: Alin Comănescu – Vlăduț Antofe, Ruben Codreanu, Cristian Frunză, Constantin Gonta, Silviu Moise, Iulian Năpârlică, Adrian Scutaru, Petrișor Tudosă, Constantin ”Boboc” Spânache. Au mai jucat: Daniel Constantinescu, Cosmin Matei, Florin Păduraru, Andrei Țîrțîră.

Marcatorii jocului de sâmbătă au fost: 1-0 Adrian Grigoraș, minutul 23, 1-1 Constantin ”Boboc” Spânache, din lovitură de la 11 metri, 2-1 Alexandru Perju, minutul 66, 2-2 Petrișor Tudosă, minutul 75, 2-3 Contantin ”Boboc” Spânache, minutul 82, 3-3 Alexandru Perju, minutul 90+5.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal