Etapa a 21-a în Liga a V-a. Oaspeții au reușit o singură victorie în etapa de Paște

141

Disputată în integralitate în Sâmbătă Mare etapa cu numărul 21 din al doilea eșalon județean, Liga a V-a, a adus o singură victorie pentru oaspeți. Flacăra Pechea s-a impus cu scorul 4-2, la pauză 1-1, pe terenul celor de la Avântul Matca.

Deja campioana Avântul Valea Mărului a câștigat la ”masa verde” meciul din etapa a 21-a, Prutul Vlădești, echipa ce trebuia să joace pe terenul vălmărenilor a anunțat că nu se prezintă la joc.

În celelalte jocuri din etapa a 21-a s-au înregistrat rezultatele: Zorile Girivița-Unirea Hanu Conachi 5-0, Inter Tudor Vladimirescu-Mălina Smârdan 3-3, la pauză gazdele aveau avantaj, scor 3-1, Foresta Șendreni-ACS Lascăr Schela 1-0 și Voința Cișmele-Viitorul Umbrărești 2-2, la pauză formația din Umbrărești a condus cu scorul 2-0.

Cu 60 de puncte acumulate în 20 de jocuri Avântul Valea Mărului conduce al doilea eșalon județean urmată de Flacăra Pechea 40 de puncte, 19 jocuri, și Mălina Smârdan, locul trei, 35 de puncte, 17 jocuri.

Capul de afiș al etapei a 22-a este derby-ul campioanelor, Mălina Smârdan, fosta dublă campioană, va primi replica celor de la Avântul Valea Mărului – campioana actualei ediții. Celelalte jocuri din etapa a 22-a se vor disputa după programul: Unirea Hanu Conachi-Inter Tudor Vladimirescu, Prutul Vlădești-Avântul Matca, Flacăra Pechea-Foresta Șendreni, ACS Lascăr Schela-Voința Cișmele, Viitorul Umbrărești-Siretul Piscu, Zorile Grivița – stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal