Etapa a 23-a în Liga a IV-a. Remiză în derby, victorii surprinzătoare pentru Victoria Tecuci, Agrostar Tulucești și Viitorul C. Negri

278
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Marcată de derby-ul campionatului, CSU ”Dunărea de Jos”-Zimbrul Slobozia Conachi, meci încheiat la egalitate, scor 3-3, cu golul egalării marcat de studenți la ultima fază, etapa a 23-a din primul eșalon județean a înregistrat câteva rezultate surpriză.

La Tecuci, pe stadionul ”Municipal”, echipa locală Victoria, a învins Gloria Ivești, deja medaliata cu bronz a sezonului, cu scorul 3-2, după ce formația din Ivești a condus cu 2-0 în minutul 34, iar la pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 2-2.

Alte două jocuri au avut câștigătoare surpriză, dacă ne raportăm la poziția echipelor din clasament. Agrostar Tulucești a învins, scor 4-1, Quantum Club Galați, iar Viitorul Costache Negri s-a impus cu scorul 5-2 în jocul cu cei de la Voința Cudalbi.

În celelalte meciuri ale etapei, Victoria Independența a cedat, scor 0-3, jocul de pe teren propriu cu Unirea Braniștea, iar Avântul Drăgănești s-a impus cu scorul 5-2, în jocul de pe terenul celor de la Juventus Toflea. Jocul Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni a fost amânat.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului CSU ”Dunărea de Jos”, 65 de puncte, conduce în Liga a IV-a cu patru puncte avans față de echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, 61 de puncte. Podiumul este completat de Gloria Ivești cu 51 de puncte.

În etapa a 24-a se vor disputa jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi-Viitorul Costache Negri, Voința Cudalbi-Victoria Tecuci, Gloria Ivești-Agrostar Tulucești, Quantum Club Galați-Victoria Independența, Unirea Braniștea-Juventus Toflea, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători, Muncitorul Ghidigeni-CSU ”Dunărea de Jos”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal