Etapa a 24-a în Liga a V-a. Victorie la scor pentru campioană, victorie fără gol primit pentru Mălina Smârdan

276

Disputată în integralitate duminică, 19 mai, de la ora 11.00, etapa a 24-a din al doilea eșalon județean a adus patru victorii pentru gazde, o remiză și un singur succes pentru echipele vizitatoare.

Singura victorie a oaspeților a fost în jocul de la Grivița, unde gazdele de la Zorile au cedat cu scorul 9-1 în fața campioanei actualului sezon, Avântul Valea Mărului. Remiza s-a înregistrat în jocul de la Hanu Conachi dintre cei de la Unirea și Avântul Matca, meci încheiat cu scorul 2-2.

În celelalte trei jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: ACS Lascăr Schela-Viitorul Umbrărești 3-1, Flacăra Pechea-Siretul Piscu 2-1, Prutul Vlădești-Voința Cișmele 3-2, și Mălina Smârdan-Foresta Șendreni 4-0, formația din Smârdan este singura din Liga a V-a care nu a primit gol în etapa de duminică.

Cu 69 de puncte, 23-0-0, Avântul Valea Mărului conduce Liga a V-a și este campioană în al doilea eșalon județean de etape bune. Lupta pentru poziția a doua este deschisă, Flacăra Pechea este pe doi cu 44 de puncte, 22 de jocuri, iar Mălina Smârdan este pe trei cu 41 de puncte, două jocuri mai puțin disputate decât formația din Pechea.

Etapa a 25-a este penultima din acest sezon și programează jocurile: Viitorul Umbrărești-Flacăra Pechea, Siretul Piscu-Prutul Vlădești, Voința Cișmele-Mălina Smârdan, Foresta Șendreni-Unirea Hanu Conachi, Avântul Matca-Zorile Grivița și Avântul Valea Mărului-Inter Tudor Vladimirescu. Pentru vălmăreni va fi ultimul meci din acest sezon, în etapa a 25-a, ultima, formația din Valea Mărului va sta.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal