Etapa a 25-a în Liga a IV-a. Sâmbătă, ziua gazdelor, duminică, a oaspeților

160

În primul eșalon județean, Liga a IV-a, s-au disputat pe parcursul a două zile, meciurile din etapa a 25-a, penultima din acest sezon. În meciurile de sâmbătă victoriile le-au aparținut gazdelor, în timp ce duminică s-au impus, majoritar, oaspeții.

În primele două meciuri ale etapei, CSU ”Dunărea de Jos” s-a impus cu scorul 15-1, scorul campionatului, în fața celor de la Avântul Drăgănești, (cu victoria de sâmbătă formația universitară a devenit și matematic campioană în primul eșalon județean), iar Victoria Tecuci a remizat, scor 3-3, pe propriul teren cu Viitorul Costache Negri. Tot în jocurile de sâmbătă ultima clasată Juventus Toflea s-a impus, surprinzător, cu scorul 3-2, în jocul cu cei de la Quantum Club Galați.

Jocurile de duminică s-au încheiat cu victoria oaspeților. Zimbrul Slobozia Conachi a învins, scor 4-3, la Ghidigeni, formația locală Muncitorul, Gloria Ivești a învins cu scorul 6-1 Victoria Independența, meci disputat la Independența, iar Voința Cudalbi a învins Agrostar Tulucești, scor 5-3, meci disputat pe terenul sintetic al stadionului Dunărea cu formația din Tulucești gazdă.

Jocul dintre Avântul Vânători și Unirea Braniștea s-a încheiat pe teren cu scorul 4-2, dar echipa oaspete a depus o contestație, legată de folosirea unui jucător în stare de suspendare de către Avântul Vânători, ce urmează să fie analizată de comisiile AJF Galați.

Cu 71 de puncte CSU ”Dunărea de Jos” este campioană și matematic cu o etapă rămasă de disputat în acest sezon. Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 64 de puncte, Gloria Ivești ocupă locul 3 cu 57 de puncte, iar Unirea Braniștea închide prima parte a clasamentului cu 44 de puncte (24 de jocuri). În ultima etapă din acest sezon sunt programate jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi-Victoria Tecuci, Viitorul Costache Negri-Agrostar Tulucești, Voința Cudalbi-Victoria Independența, Gloria Ivești-Juventus Toflea, Quantum Club Galați-Avântul Vânători, Unirea Braniștea-CSU ”Dunărea de Jos” și Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal