Final de sezon cu obiectiv îndeplinit pentru CSM Phoenix CSU

123

Echipa masculină de baschet de la CSM Galați, CSM Phoenix CSU Galați, a încheiat sezonul de debut în Liga Națională pe locul zece. Meciul doi al seriei cu CSO Voluntari, din finala pentru locurile 9-10, a fost pierdut de formația gălățeană cu scorul 62-68, după un joc în care cele două echipe și-au împărțit momentele de dominare.

Echipa lui Dragan Radovic a dominat în prima parte, iar la pauza mare a intrat în avantaj, scor 30-26, după un prim sfert câștigat cu scorul 17-12, și un al doilea parțial cedat la limită, scor 13-14. La reluare formația ilfoveană s-a impus cu 24-16, în sfertul trei, și 18-16, în ultima secvență. Formația putea obține mai mult din meciul de duminică, în finalul jocului, cu 2.26 rămase de jucat, la scorul 58-60, George Vlad a ratat egalarea, pe contra gruparea ilfoveană s-a desprins la 58-62, apoi la 58-64, după o inexactitate în atacul formației gălățene.

Mark Dorris a fost cel mai bun marcator de la CSM Phoenix CSU cu 19 puncte. Ceilalți marcatori ai formației gălățene au fost: Marko Perovic 13p, Vlad Corpodean 10p, Dorde Dzeletovic 8p, David Stan 5p, Vladimir Dordevic 3p, Nedojsa Dukity și George Vlad câte două puncte.

Formația gălățeană a încheiat sezonul pe locul zece în LNBM, după un sezon început pe ultima sută de metri din grupa a treia valorică, lăsând în urmă echipe precum: ABC Athletic Constanța, CSM Mediaș – formații ce au evoluat în grupa a doua valorică în faza I.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal