Gheorghe Iordache a marcat de patru ori în a 18-a victorie a Gloriei Ivești

238
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Medaliata cu bronz a sezonului din Liga a IV-a s-a despărțit cu o victorie categorică de meciurile din deplasare din acest sezon. Gloria Ivești s-a impus cu scorul 6-1, la pauză 3-0, în jocul de pe terenul celor de la Victoria Independența.

Remus Sprînceană a deschis scorul, în minutul 22, iar avantajul a fost dublat la două minute de Emanuel Corozel. După o jumătate de oră de joc a început recitalul lui Gheorghe Iordache. Jucătorul Gloriei a marcat pentru 3-0, în minutul 30, apoi, în minutul 71 a desprins Iveștiul la 4-0, în minutul 79 a reușit hattrick-ul. Cu două minute înainte de finalul jocului Gheorghe Iordache a reușit cea mai bună performață a sezonului, marcând golul patru.

Pentru Gheorghe Iordache meciul de la Independența a fost ”season best”. În acest sezon jucătorul Gloriei a marcat 13 goluri, 3 cu Avântul Drăgănești, câte unul cu: Avântul Vânători, Zimbrul Slobozia Conachi, Voința Cudalbi, Juventus Toflea, Unirea Braniștea, Quantum Club Galați și cele patru cu Victoria Independența.

Altfel, Gloria Ivești este medaliata cu bronz a sezonului, formația din Ivești a acumulat 57 de puncte, 18-3-4, golaveraj 78-33. În etapa a 26-a, ultima din acest sezon, formația din Ivești are programat meci pe teren propriu cu Juventus Toflea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal