Gloria Ivești avansează în semifinalele Cupei după victoria de pe terenul campioanei din Liga a V-a

180
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Medaliata cu bronz a sezonului din Liga a IV-a, Gloria Ivești, trece mai departe în Cupa României, după victoria, în prelungiri, de pe terenul campioanei Ligii a V-a, Avântul Valea Mărului.

Președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a declarat că prin victoria de la Valea Mărului echipa sa și-a respectat statutul de medaliată cu bronz în ultimele două sezoane din Liga a IV-a.

”Ne-am respectat blazonul. Am câştigat frumos la Valea Mărului în faţa Avântului. Cu 10 minute înainte de final conduceau cu 2-1 şi se vedeau invingatori! Finalul a fost însă de vis pentru noi, care am reuşit să înscriem si să ducem meciul în prelungiri!

Am avut o primă repriză mai puțin bună, şi o a doua în care echipa noastră s-a mobilizat foarte bine. Experiența şi maturitatea noastră şi-au spus cuvântul pe finalul jocului. Oricum, eu felicit echipa adversă pentru modul în care a jucat. Ne-am dăruit cat putut, ne am dorit să câștigam. Am jucat foarte bine şi spun eu că marele câştig este evoluția echipei. Prestația a fost una de senzație, mulțumesc jucătorilor pentru dăruirea extraordinară! Țin să remarc și marcatorii golurilor, Claudiu Racoviță, a transformat două lovituri libere, Nicolae Valentin Toader, execuție superbă, vole din 16 metri ce a trimis meciul în prelungiri, și Gheorghe Iordache, penalty, pe final obținut de Remus Sprînceană, fost jucător al Lieștiului ce a demonstrat de ce a fost om de bază în Liga a III-a”, ne-a spus Sebastian Bobocea, președintele de la Gloria Ivești.

În semifinale Gloria Ivești va juca cu o altă echipă de Liga a V-a, Mălina Smârdan. Meciul tur este programat pentru 29 mai, la Smârdan, iar returul peste o săptămână la Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal