Gloria Ivești și-a asigurat medaliile de bronz în Liga a IV-a cu patru etape înainte de final!

362

Cu patru etape rămase de disputat din primul eșalon județean se cunoaște prima medaliată a sezonului. Gloria Ivești a câștigat în etapa de la finalul săptămânii trecut, scor 6-1, jocul cu Viitorul Costache Negri și are un avans de 13 puncte cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

”Am obținut un succes lejer în fața celor de la Viitorul Costache Negri. Băieții noștri au obținut o victorie la pas, cu scorul de 6-1. Cu toate că opoziția adversarului nu este un criteriu, putem totuși aprecia că în acest joc s-au utilizat cu randament mai multe scheme tactice noi, inclusiv de natura schimbării de posturi în timpul desfășurării unei secvențe de joc”, ne-a spus președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, despre victoria cu Viitorul Costache Negri.

Remarcații jocului de duminică, în urma căruia Gloria s-a desprins la 13 puncte de urmăritoare ar fi: ”Apărarea a fost arma forte a fotbaliștilor noștri, (golul lor a venit la ultima faza), iar atacurile au variat ca zone și ca procedee tehnice. Sava Ali și Cucu Spiru, ambii cu câte o dublă, Sorinel Tudose și Alex Paraschiva au fost cei mai eficienți în atac, ajutați fiind de restul echipei. Suntem din nou pe podium, cu 4 etape înainte de final, lucru ce dovedește plusul nostru de valoare față de urmăritoare”, a concluzionat Sebastian Bobocea.

Finala Cupei, următorul obiectiv

Cu medaliile de bronz asigurate în Liga a IV-a formația din Ivești se gândește la cealaltă competiție în care este angrenată, Cupa României, acolo unde formația din Ivești își propune să ajungă, cel puțin, în finală.

”Echipa noastră se pregătește acum de un derby în Cupa României cu Avântul Valea Mărului, echipa ce nu cu mult timp în urmă a evoluat în Liga a III-a. Privesc mereu spre viitor, îmi doresc să ajungem în finală, dar mai ales privim ÎMPREUNĂ spre viitor. Cred că putem ajunge acolo! Sau mai bine zis, SUNT SIGUR!”, ne-a spus Sebastian Bobocea despre următorul obiectiv al formației din Ivești.

Lotul folosit de Gloria Ivești în acest sezon: Robert Coviț, Mihăiță Rogoz – portari; Iulian Ion, Gheorghe Iordache, Marian Alecsandrescu, Georgian Stoica, Mădălin Lupu – fundași; Liviu Nunu, Remus Sprînceană, Claudiu Racoviță, Alexandru Paraschiva – mijlocași, Spiru Cucu, Alexandru Sava, Sorin Tudose – atacanți. Antrenor: Fănică Rusu, președinte: Sebastian Bobocea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal