”Grig” – cea mai bună performață a sezonului în victoria cu scor record cu Drăgănești

120

În penultima etapă din Liga a IV-a CSU ”Dunărea de Jos” a reușit scorul campionatului, în același timp și socrul record al sezonului, victorie 15-1 cu Avântul Drăgănești.

Remarcatul meciului de pe stadionul ”Portul Roșu” a fost căpitanul studenților, Adrian Grigoraș. ”Grig” a marcat opt goluri în meciul cu cei de la Drăgănești, cea mai bună performață din acest sezon pentru atacantul formației universitare. Până la jocul cu cei de la Drăgănești cea mai bună performață a lui Grigoraș, în acest sezon, a fost tot într-un joc cu Avântul Drăgănești, meciul tur, șase goluri marcate. Se remarcă și cele cinci goluri marcate de Grigoraș în victoria studenților de pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri.

A egalat performanța lui ”Boboc”!

Opt goluri marcate într-un joc mai avea dor golgheterul campionatului Constantin Spânache, atacantul celor de la Zimbrul Slobozia Conachi. ”Boboc” a marcat cele opt goluri tot într-un meci cu Avântul Drăgănești.

De altfel, ”Boboc” și ”Grig” sunt în luptă directă pentru titlul de golgheter al campionatului. Cu o etapă înainte de finalul sezonului atacantul celor de la Slobozia Conachi este pe primul loc în clasamentul golgheterilor cu 45 de goluri, trei goluri mai mult decât Adrian Grigoraș, 42 de goluri. În ultima etapă Zimbrul Slobozia Conachi are meci pe teren propriu cu Victoria Tecuci, iar CSU ”Dunărea de Jos” termină sezonul pe terenul celor de la Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal