Legendele Oțelului, invitate de onoare la sărbătoarea vălmărenilor!

431

Liga a V-a, al doilea eșalon județean, își va disputa duminică ultimul episod din acest sezon. Din cauza numărului impar de echipe din serie campioana Avântul Valea Mărului va avea etapă de pauză în campionat. Profitând de acest prilej formația vălmăreană a perfectat un meci inedit, de gală, contra Legendelor Oțelului.

Pentru evenimentul găzduit de stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, de la ora 12.30, au confirmat deja prezența nume mari din fotbalul gălățean precum: Stelian Bordeianu, Tudorel Călugăru, Vali Ștefan, Ion Viorel, Eugen Baștină, Gelu Popescu, Dănuț Oprea, Mihăiță Hanghiuc sau Silviu Ilie.

Nu vor lipsi de la evenimentul de la Valea Mărului: Cristian Brăneț, David Asandei, Ciprian Milea, Iulian Arhire, Lucian Măstăcan, Daniel Florea, Mihai Alexa, Marius Humelnicu, Silviu Izvoranu, Aurelian Podoabă și Alexandru Avram. La sărbătoarea vălmărenilor a confirmat deja prezența și cel mai titrat jucător din fotbalul județean gălățean, Sorin Frunză, jucător activ la CSU ”Dunărea de Jos” Galați. De asemenea, se așteaptă confirmări de la: Ion Gigi, Florin Cernat și Dorinel Munteanu. Legendele Oțelului vor fi îndrumate de pe bancă de către un alt nume de referință al Galațiului, profesorul Aurelian Drăgan.

La finalul amicalului inedit dintre Avântul Valea Mărului și Legendele Oțelului formația vălmăreană va fi premiată de AJF Galați pentru titlul obținut în al doilea eșalon județean. Va fi dublă sărbătoarea duminică, la Valea Mărului, pe lângă titlul de campioană ce va fi oferit echipei, va fi premiat și Romeo Buteseacă pentru titlul de golgheter al Ligii a V-a.

Avântul Valea Mărului și-a încheiat parcursul în Liga a V-a cu 72 de puncte, maximum, 24-0-0, golaveraj 126-10.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal