Mălina Smârdan s-a impus în derby-ul de la Cișmele după ce a revenit de la 0-2!

294

În penultima etapă din al doilea eșalon județean, Liga a V-a, s-a disputat derby-ul comunei Smârdan, dintre cei de la Voința Cișmele și Mălina Smârdan. Jocul disputat pe terenul din Cișmele și-a respectat statutul de derby, iar formația din Smârdan s-a impus cu scorul 3-2, după ce a revenit de la 0-2.

Cei de la Cișmele au deschis scorul, prin Florin Surcică, minutul 32, iar avantajul a fost dublat la zece minute distanță de Marius Pătruț. 2-0 pentru gazde, Voința Cișmele, a fost și scorul pauzei.

În partea secundă, cei de la Smârdan au întors scorul cu trei goluri marcate în 38 de minute. La șapte minute de la reluare, minutul 52, Dorin Alexandru a marcat primul gol pentru cei de la Smârdan, Adrian Vântdevară, în minutul 68, a adus egalarea, iar cu șapte minute înainte de final Adrian Vântdevară a reușit dubla, golul de 3-2, cu care a asigurat victoria formației din Smârdan.

După ce au disputat 21 de jocuri din acest sezon Mălina Smârdan este pe locul doi cu 44 de puncte din 21 de jocuri, 14-2-5, golaveraj 50-33. În etapa a 26-a, ultima, Mălina Smârdan are programat meci pe teren propriu, duminică, 2 iunie, de la ora 11.00, cu Siretul Piscu. Până la meciul de Cupă formația din Smârdan va juca miercuri, 29 mai, pe teren propriu, cu Siretul Piscu. Cei de la Voința Cișmele sunt pe locul 7 cu 30 de puncte, 22 de jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal