Miercuri se joacă manșa tur din semifinalele Cupei

111
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cele patru echipe calificate în semifinalele Cupei României vor juca miercuri, 29 mai, manșa tur din penultimul act al competiției KO.

De la ora 18.00, pe stadionul ”Siderurgistul”, campioana Ligii a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” va primi replica nou promovatei Victoria Tecuci, prilej cu care formația universitară va fi premiată de AJF Galați pentru titlul din primul eșalon județean. În cealaltă semifinală, pe terenul din Smârdan, de la aceeași oră, performera actualului sezon de Cupă, Mălina Smârdan, va juca cu Gloria Ivești, medaliata cu bronz a sezonului din Liga a IV-a.

Mălina Smârdan – revelația actualului sezon de Cupă

Din postură de echipă ce activează în Liga a V-a Mălina Smârdan a debutat în actuala ediție a Cupei în chiar primul tur și s-a impus cu scorul 1-0 în fața colegei de eșalon Prutul Vlădești. În al doilea tur al competiției formația din Smârdan a trecut de Voința Cișmele, cu scorul 3-0, meci disputat în localitatea ce aparține comunei Smârdan.

În faza optimilor de finală Mălina Smârdan a furnizat prima surpriză, gruparea de lângă Galați a eliminat Viitorul Costache Negri, echipă ce activează în Liga a IV-a, cu scorul 3-0, după prelungiri, la finalul celor 90 de minute inițiale scorul era egala 0-0. Mălina Smârdan a continuat seria surprizelor și în sferturi unde a eliminat Voința Cudalbi, o altă echipă ce evoluează în Liga a IV-a, scor 4-2 pe teren.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal