Municipalitatea invită fotbalul în CSM!

375

Prezent la premierea campionilor de la CSM Arcada Galați, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a adresat o invitație publică fotbalului de a adera la clubul municipalității. ”Un singur lucru vreau să spun, acolo unde este seriozitate și pasiune în tot ce faci, este inevitabil ca rezultatele să nu apară. Drept urmare, pentru cei care încă poate privesc CSM-ul cu ochi mai puțin plăcuți, în mod special fotbalul. Îi invităm încă o dată, adresez încă o dată o invitație pentru a se alătura proiectului nostru pentru a avea rezultatele pe care gălățenii le așteaptă”.

În Galați, pe lângă SC Oțelul, club ce activează în Liga a III-a, mai există CSU ”Dunărea de Jos” și Qunatum Club Galați, ambele în Liga a IV-a, dar și FC Universitatea, Liga I fotbal feminin, și United, Liga I fotbal în sală, futsal.

Altfel, legat de prima perioadă de activitate a Clubului Sportiv Municipal Galați primarul Ionuț Pucheanu a spus: ”Un proiect care a plecat la drum acum nouă luni de zile, ideea de Club Sportiv Municipal. Poate că mulți dintre dumneavoastră n-ați avut încredere la momentul respectiv, atât eu cât și domnul city-manager Marius Humelnicu am crezut cu tărie în acest proiect și credem în continuare.

Drept urmare, zic eu, după mai puțin de un an de zile, încep să apară rezultatele. Evident de departe cel mai important trofeu al CSM Galați este acest titlu de campioni la volei masculin. Amintesc aici și titlul câștigat de echipa sub 20 de ani de baschet și echipa de hochei, vicecampioană națională”, a spus primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal