O necesitate. Prezența Ambulanței la meciurile din Liga a IV-a!

2103

După episodul de la Vânători, din urmă cu câteva etape, detalii aici, în fotbalul județean gălățean s-a înregistrat un nou incident grav, cu un jucător la un pas de tragedie.

În partea secundă a jocului Victoria Independența-Unirea Braniștea, din Liga a IV-a U19, unul dintre jucătorii de la Victoria Independența, Dănuț Stoian, a fost aproape de tragedie după ce a intrat în contact cu portarul advers.

Conform oficialilor clubului din Independența, asistența medicală a jocului, cu dotare rudimentară, i-a oferit îngrijirile de rigoare, jucătorul și-a revenit, a mai jucat în jur de 10 minute, dar în drum spre vestiare a simțit dureri, a căzut și și-a pierdut cunoștința.

Meciul echipei din Independența l-a resuscitat, răstimp în care organizatorii jocului au chemat Ambulanța, pentru că autospeciala de prim ajutor nu a fost prezentă la teren, la Liga a IV-a Ambulanța nu este obligatorie. După 20-25 de minute, perioadă ce putea fi fatală pentru sportivul echipei din Independența, a sosit Ambulanța, de la Tudor Vladimirescu, care la transportat la Galați la Unitatea de Primiri Urgențe unde se află sub supraveghere medicală.

Pe această cale reluăm apelul, provocarea, (lansate aici) către toate cluburile din Liga a IV-a, Liga a IV-a U19, Liga a V-a, și nu numai, să facă un efort financiar ca la fiecare meci disputat să asigure asistența medicală, Ambulanța (Salvarea), la teren, pentru a evita evenimente de genul celor de la Vânători sau Independența, sau chiar o adevărată tragedie!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal