Sergiu Stancu: ”Vom merge la Steaua să ne întoarcem acasă campioni!”

156
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a mai câștigat o ”finală” în prima ligă masculină de volei. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 în fața celor de la SCM Craiova, echipă ce va încheia sezonul pe locul trei indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Antrenorul de la CSM Arcada, Sergiu Stancu, a scos în evidență valoarea adversarului întâlnit și învins în minimum de seturi de formația gălățeană. ”Am avut parte încă un meci foarte disputat, am reușit să învingem una dintre echipele care au condus acest campionat. Să nu uităm că în returul campionatului Craiova era unul dintre liderii detașați, erau la nouă puncte în fața noastră. Am reușit să-i învingem pentru a treia oară, să luăm trei puncte împotriva lor. Felicitări jucătorilor, este o victorie foarte importantă”, a spus Sergiu Stancu.

Tehnicianul formației gălățene a mai spus că meciul de la București, cu Steaua, va fi abordat cu un singur gând, acela de a câștiga, în premieră pentru CSM Arcada, titlul de campioană. ”O victorie care ne duce la un ultimul meci, împotriva celor de la Steaua, unde vrem să ridicăm trofeul de campion deasupra capului. Contează să ne întoarcem victorioși de la meciul cu Steaua, pentru că ne dorim cu ardoare acest titlu. S-a văzut și în sera asta că jucătorii au dat dovadă de caracter, au împins, au provocat adversarul să greșească, chiar dacă Craiova a început meciul foarte bine și pe toată durata partidei a jucat la un nivel foarte ridicat, ceea ce îmi dă încredere în partida de sâmbătă unde vom întâlni un adversar ce nu are nimic de pierdut și sunt convins că ne va pune probleme, dar vom merge la Steaua să ne întoarcem acasă campioni!”, a încheiat Sergiu Stancu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal