Studenții au făcut scorul campionatului în penultima etapă din Liga a IV-a

163

CSU ”Dunărea de Jos”, campioana din primul eșalon județean a încheiat în forță jocurile de pe teren propriu din acest sezon de Liga a IV-a. Studenții au devenit matematic campioni, cu o etapă înainte de finalul sezonului, dar au și produs scorul campionatului în victoria 15-1, la pauză 12-1, cu cei de la Avântul Drăgănești, meci disputat acasă, pe stadionul ”Portul Roșu”.

Până la jocul din penultima etapă cu cei de la Drăgănești, 8-0 a fost scorul maxim al studenților în acest sezon. Ultima oară, în etapa a 22-a, formația universitară a învins cu 8-0 Avântul Vânători, pe teren propriu. Celelalte victorii la scor ale studenților au fost: 8-0, în tur, cu Avântul Drăgănești, la Drăgănești, 8-0 la Galați, cu Muncitorul Ghidigeni, în tur, 8-0 cu Agorstar Tulucești. De menționat că Juventus Toflea nu a jucat în acest sezon cu CSU ”Dunărea de Jos”, formația din Toflea nu s-a prezentat la cele două jocuri cu studenții.

Cu victoria 15-1 studenții au doborât performanța celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, victorie 13-1, tot cu Avântul Drăgănești, în etapa a 14-a din Liga a IV-a.

Alte patru jocuri din acest sezon s-au încheiat cu victorii la scor de ”maidan”. Zimbrul Slobozia Conachi a învins Juventus Toflea, în etapa a VI-a, cu scorul 12-0, Agrostar Tulucești a trecut de Juventus Toflea cu scorul 11-1, în etapa a XVII-a, Unirea Braniștea deține în palmaresul din acest sezon o victorie, scor 12-2 cu Viitorul Costache Negri, iar Muncitorul Ghidigeni a trecut cu scorul 11-0 de Agrostar Tulucești, în etapa a 20-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal