Studenții – campioni, și matematic, după victoria la scor record cu Avântul Drăgănești

615

CSU ”Dunărea de Jos” a devenit, și matematic, campioană în Liga a IV-a după victoria cu scor record, 15-1, din jocul de acasă, stadionul ”Portul Roșu”, cu cei de la Avântul Drăgănești.

O repriză și un pic a ținut meciul dintre studenți și formația din Drăgănești. La pauză, după o primă repriză în care s-a jucat la o singură portată, formația universitară a intrat în avantaj, scor 12-1. Alexandru Izvoranu a deschis scorul, Gheorghiță Țuiu a dublat avantajul, Adrian Grigoraș a trecut CSU în avantaj, 3-0, Mădălin Blănaru a marcat pentru 4-0, iar ”Grig” a mărit avantajul la 5-0, după un prim sfert de oră de joc.

Oaspeții au avut o singură fază la poarta studenților, pe care au transformat-o în gol, cel de 5-1, în minutul 18. A urmat o dublă a lui Grigoraș, Mădălin Blănaru a urcat scorul al 8-1, fundașul Daniel Lovin a urcat eficient în atac și a marcat pentru 9-1, Mădălin Blănaru și-a distanțat echipa la 10-1, Grigoraș a revenit cu golul de 11-1, iar prima parte a fost închisă cu golul de 12-1 marcat de Alexandru Stancu.

După pauză echipa din Drăgănești a revenit pe teren dar cu un număr limitat de jucători, 7+1. Daniel Pavel, intrat recent în joc a marcat primul gol din partea secundă, (13-1), Adrian Grigoraș a dus scorul la 14-1, iar Mădălin Blănaru a trimis în bară, prima fază de acest gen din joc. După golul de 15-1, marcat de Adrian Grigoraș, cei de la Avântul Drăgănești au renunțat la joc și s-au retras de pe teren.

Cu cele 15 goluri marcate în meciul cu Avântul Drăgănești studenții au ajuns la 124 de goluri marcate în acest sezon. CSU ”Dunărea de Jos” a acumulat 71 de puncte, 25 de jocuri, și nu mai poate fi ajunsă de Zimbrul Slobozia Conachi, 64 de puncte, 24 de jocuri.

Pentru CSU ”Dunărea de Jos” urmează un nou meci acasă, pe stadionul ”Portul Roșu”, miercuri, 29 mai, de la ora 18.00, în manșa tur a semifinalelor Cupei României cu cei de la Victoria Tecuci. Sezonul de Liga a IV-a va fi încheiat de formația studențească cu jocul de la Braniștea, cu cei de la Unirea, 2 iunie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal