Tripla lui ”Jardel” a asigurat a 19-a victorie stagională pentru Zimbrul Sl. Conachi

242
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Înaintea derby-ului campionatului cu CSU ”Dunărea de Jos” viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi a obținut a 19-a victorie stagională în jocul cu cei de la Voința Cudalbi. Formația din Slobozia Conachi s-a impus cu scorul 4-1 în meciul cu nou promovata formație din Cudalbi.

Jocul a fost rezolvat de ”zimbri” până în pauză. După primele 45 de minute Zimbrul Slobozia Conachi conducea cu scorul 4-0. Silviu Moise ”Jardel” a marcat o triplă, în minutele 10, 18 și 33, Cosmin Matei a completat lista marcatorilor cu golul din minutul 22. Voința Cudalbi a redus din diferență în minutul 62 prin Virgil Codreanu.

Cu 60 de puncte acumulate în 22 de jocuri Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi în clasamentul la zi din Liga a IV-a patru puncte ecart față de echipa de pe primul loc. Linia de clasament a ”zimbrilor” după 22 de etape este 19-3-0, 128-28. Voința Cudalbi, formație nou promovată în Liga a IV-a, este pe zece cu 24 de puncte, 7-3-12, 35-54.

Pentru Zimbrul Slobozia Conachi urmează două jocuri consecutive cu CSU ”Dunărea de Jos”. Prima dată, sâmbătă, 11 mai, cele două echipe vor juca pentru supremație în campionatul Ligii a IV-a, cu CSU gazde, urmând ca miercuri, 15 mai, cele mai bune echipe din Liga a IV-a să se dueleze pentru un loc în semifinalele Cupei României, cu formația din Slobozia Conachi gazdă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal