United începe luni a patra finală de campionat din istorie!

81
Foto: United Galați/Facebook
Foto: United Galați/Facebook

Vicecampioana en-titre a Ligii I United Galați va debuta luni, 13 mai, în cea a patra finală de campionat din istorie, a treia consecutivă. După finalele ratate cu City us Târgu Mureș, Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, formația gălățeană va lupta pentru titlu în acest sezon cu cei de la Imperial Miercurea Ciuc.

La fel ca precedentele două final bătălia pentru titlu se va da în sistem trei victorii din cinci jocuri. Primele jocuri se vor disputa luni și marți, 13 și 14 mai, în ambele zile de la ora 19.30, la Miercurea Ciuc. Luni și marți, 20 și 21 mai, (dacă va fi cazul meciului trei), seria se va muta la Galați, iar dacă după patru jocuri scorul general va fi egal, 2-2, se va juca și meciul cinci, decisiv, la data de 26 mai, în Harghita.

”Suntem pregătiți pentru această finală, sper din tot sufletul să reușim să facem o bucurie acestui oraș. Cu siguranță băieții sunt pregătiți pentru finală și, vă asigur, că o să fie spectacol. Lotul este valid, totă lumea este aptă de joc. Părerea mea est că nu o să fie o finală ce se va închide în trei meciuri, nu știu în câte meciuri se va termina, dar nu în trei meciuri”, a spus antrenorul de la United gălățeanul Florin Ignat.

Echilibru în meciurile din sezonul regulat

În prima parte a campionatului, sezonul regulat, cele două pretendente la titlu s-au întâlnit de două ori, iar gazdele s-au impus de fiecare dată. La Galați, în chiar prima etapă a sezonului, United s-a impus cu scorul 4-2 în timp ce în debutul returului harghitenii s-au impus cu scorul 4-2.

În finala din acest sezon formația din Miercurea Ciuc are avantajul meciului decisiv, meciul cinci, dacă va fi cazul, pe teren propriu, datorită clasării superioare de la finalul sezonului regulat. imperial Miercurea Ciuc a câștigat sezonul regulat din Liga I cu 43 de puncte, la egalitate de puncte cu United, cu mențiunea că formația gălățeană a început sezonul cu minus trei puncte depunctare dictată de FRF.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal