United își păstrează laurii de vicecampioni!

173

Gruparea gălățeană de futsal United Galați își păstrează medalia de argint în campionatul Ligii i de futsal pentru al treilea sezon consecutiv. Meciul patru al finalei cu Imperial Miercurea Ciuc a fost pierdut de formația gălățeană cu scorul 2-4, după loviturile de departajare, cu 2-2, scorul după cele 40 de minute inițiale de joc.

După prima parte United a intrat în avantaj scor 2-1, cu formația gălățeană marcatoare în ultimele ascunde ale reprizei. Ciucanii au deschis scorul, minutul 11, asta după ce Mimi Stoica a trimis in bara, minutul 9. Formația harghiteană nu a stat prea mult în avantaj, United a egalat imediat, Lașcu, a transformat o lovitura libera de la 20 de metri direct în poarta ciucamilor. Ocaziile au curs de ambele părți, formația harghiteană a lovit bara în minutul 14, prim Rakici, United a replicat prim Borges și Araujo. Cu patru minute înainte de finalul primei părți formația harghiteană a comis a cincea greșeala și a jucat cu amenințarea unei lovituri de la zece metri. Repriza de debut s-a încheiat cu o nouă reușită a lui Lașcu, cu 27 secunde înainte de final internaționalul moldovean a urcat United în avantaj scor 2-1.

În partea secundă harghitenii au pus stăpânire pe joc. Formația ciucană a jucat cu fly goalkeeper, United a acceptat dominarea și a răspuns cu contraatacuri. Weligton a păstrat intact avantajul, Burdujel a trimis puțin pe lângă poarta goală. În minutul 33 gălățenii au comis a cincea greșeală,iar peste două minute au comis-o și pe a șasea, Ignat a faultat în prejma porții. La lovitura de la zece metri în poarta gălățeană a intrat Ionuț Păduraru, dar Rakic a egalat la doi. Un minut mai târziu arbitrii au acordat din nou fault, în prima fază pentru harghiteni, însă după mai multe consultări au întors decizia. Cosmin Gherman, antrenorul harghitenilor, a făcut semne către jucătorii săi să părăsească terenul, dar totul s-a transformat într-un time-out al formației harghitene.

Cu 2-2 scorul după 40 de minute s-au jucat două reprize de prelungiri, timp suplimentar dominat de formația harghiteană. Cum nici în timpul suplimentar nu s-a marcat, departajarea s-a făcut după șuturile de penalitate. United a început prost, Araujo a ratat, Deco, de la Miercurea Ciuc a marcat, Burdujel a ratat și el, iar Matei a marcat și a închis finala. United a pierdut finala campionatului Ligii I cu scorul general 3-1.

568 de bilete vândute!

La meciul de marți intrarea s-a făcut pe bază de bilet, cu prețul de 5 lei. Conform anunțului organizatorilor din pauza meciului s-au vândut 568 de tichete pentru meciul patru al finalei campionatului Ligii I.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal