Vânătoriul a rezistat o repriză pe terenul liderului. Studenții s-au dezlănțuit după pauză

291

Performera etapei trecute Avântul Vânători nu a putut repeta isprava de săptămâna trecută și a cedat la scor, 8-0, jocul de pe terenul liderului neînvins CSU ”Dunărea de Jos”. În jocul de sâmbătă formația din Vânători are meritul că a reușit să reziste o repriză în fieful studenților, la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 0-0.

Studenții profesorului Cătălin Savu au condus ostilitățile în prima parte, dar defensiva formației din Vânători a rezistat atacurilor lansate de: Țuiu, Iancu, Frunză sau Grigoraș. Golgheterul formației universitare, Adrian Grigoraș, chiar a marcat în prima parte, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

La cinci minute de la reluare studenții și-au concretizat dominarea, nou intratul Alexandru Perju a deschis scorul, după o fază la care portarul vânătorenilor Tacu a rămas singur cu doi atacanți ai studenților, Perju și Blănaru. După ce Grigoraș a irosit două ocazii importante de a marca, Țuiu, în minutul 55, plecat dintre fundașii formației de lângă Galați, a desprins CSU la 2-0.

Cu un ecart de două goluri, dar și obosiți după efortul depus într-o oră de a anihila atacurile mai tinerilor studenți cei de la Vânători au cedat, iar gazdele au profitat. Laurențiu Iancu, titularizat în premieră în acest sezon, a mărit avantajul studenților la 3-0, iar Gheorghiță Țuiu a înscris pentru 4-0.

Golul de 4-0 a fost contestat vehement de echipa oaspete, după un duel în careu portarul Tacu de la Vânători a rămas întins pe gazon, arbitrul nu a oprit jocul, iar Țuiu a profitat și a marcat. Iulian Năstase de la Vânători a protestat vehement asupra deciziei arbitrului de a lăsa jocul să continue și a sfârșit prin a fi eliminat pentru injurii.

Finalul jocului a fost greu pentru formația din Vânători, studenții s-au dezlănțuit, ”Grig”, din lovitură de pedeapsă a marcat pentru 5-0, cel mai bun marcator al studenților a înscris și pentru 6-0. Intrat recent pe teren Daniel Pavel a dus scorul al 7-0, iar ”tabela” a fost închisă de Perju cu golul de 8-0. În partea secundă portarul studenților a fost pus la încercare de câteva ori, cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Misăilă, de la mare distanță, din lovitură liberă, ”Oli” a respins în corner.

Înaintea derby-ului campionatului cu Zimbrul Slobozia Conachi formația universitară conduce Liga a IV-a cu linia de clasament 21-1-0, golaveraj 101-7, 64 de puncte. Avântul Vânători este pe locul 9 cu 27 de puncte, 7-6-9, 38-47 linia de clasament. Etapa viitoare Vânătoriul va juca pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, în timp ce studenții vor juca tot pe teren propriu cu Zimbrul Slobozia Conachi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal