Victorie facilă pentru studenți în semifinalele Cupei

307

Deținătoarea trofeului Cupei României-faza județeană, CSU ”Dunărea de Jos”, continuă cursa de apărare a trofeului, cu șanse reale de a-și trece în cont dubla, campionat Cupă, și în acest sezon.

Formația universitară s-a impus cu scorul 5-0, în manșa tur din semifinalele Cupei, în fața celor de la Victoria Tecuci. Disputat într-un cadru inedit pentru studenți, terenul sintetic de la ”Siderurgistul”, jocul de Cupă a fost total la discreția deținătoarei trofeului, scorul final, 5-0 este blând, raportat la numărul de ocazii create de CSU.

Doar 1-0 a fost socrul după prima repriză. Adrian Grigoraș a irosit primele ocazii ale jocului, minutul patru, din lovitură liberă, deviată în corner, minutul 10, prim același procedeu, și minutul 11, direct în portar, din interiorul careului. Țuiu a trecut puțin pe lângă gol, minutul 12, a dat în bară, în urma unui contraatac, Mohorîță, a lăsat în urmă câțiva adversari, dar tras în portar, în minutul 13. Spre finalul reprizei, minutul 29, studenții au concretizat ocaziile avute, Mohorîță a centrat în careu, de unde Izvoranu a pus latul și a trimis mingea în poartă, aproape de vinclu. Până în pauză Chicuc și-a încercat și el șansa cu un șut de la distanță, netransformat.

Formația din Tecuci a ieșit mai hotărâtă în partea secundă, dar greu să îl învingă pe ”Oli”, portarul sezonului în primul eșalon județean. În minutul 56, studenții s-au desprins al 2-0, după un triunghi de pase Frunză, Perju-Grigoraș, cu primii doi intrați după pauză și Grigoraș la finalizare. În minutul 60, Grigoraș a avut rol de pasator, l-a servit pe Perju care a marcat pentru 3-0. Cu un sfert de oră rămas de jucat formația din Tecuci a avut beneficiat de un contraatac promițător, dar Morogan, cu prețul unei accidentări, a îndepărtat pericolul. În replică, Gheorghiță Țuiu a desprins CSU la 4-0, gol marcat din marginea careului, iar Sorin Frunză a închis tabela la scorul 5-0, după o acțiune luată pe cont propriu și încheiat cu gol. Meciul s-a încheiat cu ocazia irosită de Daniel Pavel.

Manșa retur din semifinale este programată pentru 5 iunie, pe stadionul ”Municipal”, din Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal