Victorii la scor pentru Avântul Vânători, Victoria Tecuci și Victoria Independența în penultima etapă din Liga a IV-a U19

44

Penultima etapă din Liga a IV-a U19 a fost productivă în goluri, trei dintre jocuri s-au încheiat cu peste nouă goluri marcate. Campioana sezonului, Avântul Vânători a învins cu scorul 9-0, la pauză 6-0, Unirea Braniștea, vicecampioana Victoria Tecuci, a trecut cu scorul 8-2, la pauză 4-1, iar Victoria Independența s-a impus cu scorul 8-1, (4-1), în jocul de pe teren propriu cu Gloria Ivești.

Și în celelalte jocuri ale etapei s-au impus gazdele, Muncitorul Ghidigeni a învins Zimbrul Slobozia Conachi cu scorul 5-1, Agrostar Tulucești s-a impus cu scorul 4-2 în jocul considerat pe teren propriu cu Voința Cudalbi, formația din Tulucești a revenit de la 0-2 la pauză. Alte două jocuri nu s-au disputat, CSU ”Dunărea de Jos”-Agrostar Tulucești și Juventus Toflea-Quantum Club Galați, vor fi omologate cu victorii pentru gazde, scor 3-0, echipele vizitatoare nu s-au prezentat la meci.

Înaintea ultimei etape podiumul Ligii a IV-a U19 este: 1. Avântul Vânători, 70 de puncte, 24 de jocuri, 2. Victoria Tecuci, 66 de puncte, 25 de jocuri, 3. Juventus Toflea, 62 de puncte, 25 de jocuri. De altfel indiferent de rezultatele din ultima etapă podiumul Ligii a IV-a U19 va fi neschimbat.

În ultima etapă din acest sezon sunt programate jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi-Victoria Tecuci, Viitorul Costache Negri-Agrostar Tulucești, Voința Cudalbi-Victoria Independența, Gloria Ivești-Juventus Toflea, Quantum Club Galați-Avântul Vânători, Unirea Braniștea-CSU ”Dunărea de Jos” și Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal