”Zimbrii” s-au impus la Ghidigeni cu tripla lui ”Boboc”

132
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Vicecampioana sezonului din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi, a încheiat cu o victorie meciurile din deplasare din acest sezon. Formația din Slobozia Conachi s-a impus cu scorul 4-3, pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni, echipă ce s-a dovedit incomodă, mai ales în jocurile de pe teren propriu.

Golgheterul campionatului, Constantin ”Boboc” Spânache a deschis scorul în minutul 6, ”Boboc” a dublat avantajul ”zimbrilor”, în minutul 29, dar la pauză vicecampionii au intrat cu un gol avantaj, scor 2-1, Vasile Maricel Catrin a redus din diferență în minutul 39. În partea secundă Silviu Moise ”Jardel”, în minutul 61, a refăcut avansul de două goluri al formației din Slobozia Conachi, iar ”Boboc” a securizat victoria cu golul din minutul 66. Până la final cei de la Ghidigeni au mai marcat de două ori, prin Daniel Florin Popa, în minutul 69, și Vasile Maricel Catrin, în minutul 84.

Înaintea ultimei etape Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi, poziție pe care va încheiat campionatul, cu 67 de puncte, 25 de jocuri, 21-4-0, golaveraj 137-35. În ultima etapă Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe teren propriu cu Victoria Tecuci. Cei de la Muncitorul Ghidigeni sunt pe locul șapte cu 36 de puncte, 24 de jocuri. Miercuri, 29 mai, de la ora 17.00, este programat meciul restant de la Vânători, iar sezonul va fi încheiat de Muncitorul Ghidigeni pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, 2 iunie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal