17 goluri într-un meci, cea mai bună performață a unui jucător de la Team Săgeata în Liga a IV-a Buzău

318

CSU ”Dunărea de Jos” va juca sâmbătă, 15 iunie, manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Pentru a promova în eșalonul trei formația gălățeană trebuie să treacă de Team Săgeata, campioana județului Buzău.

Formația din comuna buzoiană Săgeata a încheiat campionatul Ligii a IV-a Buzău cu 88 de puncte din 30 de jocuri, golaveraj 154 de goluri marcate-19 încasate. Dacă poarta formației din Buzău este apărată de Marius Mindileac, fost jucător la FCM Dunărea în Liga a II-a, în avanposturi gruparea buzoiană se bazează pe Sorin Butiseacă.

Jucătorul formației din Buzău a încheiat sezonul cu 60 de goluri marcate, locul doi în clasamentul marcatorilor din Liga a IV-a Buzău. Cea mai bună performanță stagională a jucătorului din Săgeata s-a înregistrat în etapa a 28-a, în victoria Team Săgeata, scor 26-1, cu Șoimii Șiriu, (echipa de pe locul 11 la finalul sezonului), joc în care Butiseacă a marcat de 17 ori! Sportivul de 33 de ani a înregistrat a doua performață stagională în jocul cu cei de la Săhăteni Vintilească, joc în care a marcat de zece ori.

Studentul Adrian Grigoraș deține recordul de goluri marcate în acest sezon, opt goluri în victoria, scor 15-1 cu Avântul Drăgănești. Dezavantajul lui ”Grig” este că în Liga a IV-a gălățeană echipele renunță la joc când scorul ia proporții, detalii aici.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal