Avântul Vânători U19 a încheiat semifinalele cu cea mai bună performanță a unei echipe gălățene!

667

Cu două victorii și o înfrângere, 7 puncte acumulate, Avântul Vânători U19 a înregistrat cea mai bună performanță a unei echipe gălățene la turneul semifinal din Campionatul U19 județean.

Timp de trei zile la Cazasu, județul Brăila, câștigătoarea Ligii a IV-a U19, Avântul Vânători, a jucat meciurile de la turneul semifinal din Campionatul U19 județean.

După victoria, scor 1-0, în fața celor de la Gloria Albești, Constanța, golul victoriei marcat de Alin Obreja, pentru Avântul Vânători au urmat două meciuri într-o zi, sâmbătă. Dimineață formația pregătită de Laurențiu Marcu a remizat, scor 3-3, cu gazdele de la Victoria Cazasu, Alin Boșneagă, Marius Diaconu și George Afteni – marcatorii formației gălățene, iar în al doilea s-a impus cu 5-1 în fața celor de la Vulturii Pasărea, Ilfov, (Andrei Struta o dublă, Laurențiu Gheorgiu, Lucian Bădin și Alexandru Potârniche – marcatorii celor de la Avântul).

Luni, în ultima zi de turneu Avântul Vânătoiri a jucat cu cei de la Bucharest United, câștigătoarea Ligii a IV-a U19 București, pentru calificarea la turneul final. Jocul cu formația bucureșteană a fost pierdut de gălățeni cu scorul 0-10.

Conform antrenorului Laurențiu Marcu rezultatul ultimului meci a fost influențat de maniera de arbitraj. ”Am avut parte de un arbitraj potrivnic. De la început a fost contra noastră. La 1-0 nu ne-a dat penalty, apoi, golul de 3-0 a fost marcat din ofsaid. Am protestat toți, dar arbitrul este arbitru, după golul de 3-0 ne-a lăsat și în zece oameni. Am avut și noi șansa noastră, dar nu am fost lăsați”, ne-a spus Laurențiu Marcu.

Despre parcursul din acest sezon al formației din Vânători, antrenorul Laurențiu Marcu ne-a subliniat că echipa lui a avut în componență jucători mai mici decât celelalte competitoare. ”Pe tot parcursul sezonului, cât și la semifinale, am avut în componență jucători născuți în anii 2003-2004, pe când celelalte echipe de la turneul semifinal aveau jucători născuți numai în anii 2000-2001. Mă bucur că am ajuns până la ultimul meci de la turneul semifinal, să ne batem pentru turneul final, când alții nu ne dădeau nicio șansă”, a încheiat Laurențiu Marcu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal