Avântul Vânători U19, la un pas de turneul final!

463

În aceste zile la Cazasu, județul Brăila, se dispută turneul semifinal din Campionatul U119 județean, turneu la care participă și campioana din Liga a IV-a U19 Galați, Avântul Vânători.

După ce s-au disputat trei din cele patru etape ale turneului reprezentanta Galațiului conduce grupa de la Cazasu și este la un meci de calificarea la turneul final.

Vineri, în primul meci al turneului, formația gălățeană s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Gloria Albești, Constanța, golul victoriei marcat de Alin Obreja. În a doua zi de turneu, sâmbătă, formația gălățeană a jucat două meciuri.

În sesiunea de dimineață formația pregătită de Laurențiu Marcu a remizat, scor 3-3, cu gazdele de la Comunal Cazasu, pentru Avântul Vânători au marcat: Alin Boșneagă, Marius Diaconu și George Afteni, iar după amiază, de la ora 16.30, s-au impus cu scorul 5-1 în fața celor de la Vulturii Pasărea, Ilfov. Andrei Struta a marcat o dublă, iar Laurențiu Gheorgiu, Lucian Bădin și Alexandru Potârniche au completat lista marcatorilor formației gălățene.

Luni, ”finala” pentru turneul final

Conform informațiilor oferite de antrenorul Laurențiu Marcu formația gălățeană conduce grupa de la Cazasu și este la o victorie de calificarea la turneul final al Campionatului U19 județean. Luni, de la ora 10.00, Avântul Vânători va juca ultimul meci din cadrul turneului, cu cei de la Bucharest United, câștigătoarea urmând să obțină calificarea la turneul final al Campionatului U19 județean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal