Buzoienii de la Săgeata, încrezători înaintea barajului. ”Cred că vom câștiga la Galați”!

429

CSU ”Dunărea de Jos”, campioana din Liga a IV-a Galați, va întâlni campioana județului Buzău, Fotbal Team Săgeata, în barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Manșa tur a barajului se va juca sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul Oțelul, urmând ca returul să se joace peste o săptămână pe terenul din comuna buzoiană Săgeata.

Formația din județul Buzău este mai mult decât încrezătoare înaintea duelului cu studenții. Team managerul formației din județul Buzău, Vasile Biță, a declarat la TV Buzău, emisiunea Sport Maxim, că formația sa se va întoarce victorioasă chiar după meciul de la Galați!

”Ne dorim să promovăm în Liga a III-a. Eu sunt ferm convins că vom promova. Noi vom marca la Galați, important este să nu primim gol. Cred că ne vom întoarce chiar câștigători din meciul de la Galați. În proporție de 70-80% meciul tur al barajului este hotărâtor. La Săgeata noi știm terenul, ne avantajează, e mai mic, dar nu trebuie să pierdem la Galați”, a spus oficialul echipei din Săgeata.

Despre diferențele dintre cele două echipe adversare pentru un loc în Liga a III-a, team-manager-ul formației din Buzău a spus: ”Noi avem de partea noastră experiența, cu jucători precum Marius Mindileac, (41 de ani, portar ce a apărat la FCM Dunărea), Romeo Stan, (43 de ani, fost jucător la Gloria Buzău, Petrolul Ploiești), sau Cătălin Vlaicu, (34 de ani, jucător ce a evoluat pentru Gloria Buzău, CSMS Iași, CF Brăila sau Astra Ploiești). Ei au de partea lor tinerețea și pregătirea superioară”, a spus team-manager-ul formației din Săgeata.

La fel ca în cazul formației gălățene și echipa din Buzău este pregătită de un profesor, Cezar Ionescu, tehnicianul celor de la Săgeata este și arbitru în Liga I de futsal.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal