Cătălin Savu: ”Mergem la Buzău să promovăm în Liga a III-a”

668
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat cu 2-1, numai 2-1, manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Formația gălățeană putea lua o opțiune serioasă spre promovare după meciul de la Galați, dar imprecizia la finalizare a făcut ca suspansul să se prelungească și în meciul retur.

Antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu, ne-a declarat că formația pe care o pregătește va obține accederea în eșalonul superior în meciul retur al barajului de la Săgeata, Buzău. ”Mergem la Buzău să promovăm în Liga a III-a. Va fi un meci greu, va fi o luptă la baionetă, ne vom bate pentru fiecare centimetru de teren, dar am încredere că dăruirea și ambiția băieților noștri vor fi duse la extrem. Am făcut o primă repriză excelentă, cred că cea mai bună repriză a noastră, din păcate în partea secundă teama de rezultat, de ceea ce puteam face, de a transa calificarea din tur, ne-a făcut să pierdem din luciditate”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

Char dacă formația din Buzău a marcat un gol, în prelungiri, profesorul Savu este convins că ofensiva gălățeană va puncta și la Săgeata, la fel cum a făcut în toate celelalte meciuri din acest sezon. ”Golul primit pe final nu umbrește o victorie meritată care putea fi mult mai concludentă. Dar, să nu uitam că am jucat cu o echipă care din 30 de meciuri a câștigat 29 de meciuri și a încheiat un meci la egalitate. Faptul că am înscris în fiecare partidă disputată până acum, ne face să privim cu încredere și optimism returul barajului de promovare în Liga a III-a. Sunt convins că după manșa a doua a barajului vom sărbători promovarea în Liga a III-a”, a încheiat profesorul Cătălin Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal