Cătălin Savu: Sunt ferm convins că vom obține promovarea în retur

199
Foto: Sportul Ilustrat

CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat cu scorul 2-1 (2-0), manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a cu buzoienii de la Team Săgeata. Cu avantaj minim, după ce au primit gol chiar în prelugirile jocului, studenții, prin vocea profesorului Cătălin Savu, sunt optimiști în privința promovării în al treilea eșalon.

”Mi-aș fi dorit și în meciul de sâmbătă o victorie la scor, pentru că am avut posibilitatea. Am avut 2-0, am ratat o groază de ocazii și a venit un gol în prelungiri din nimic. Ăsta este fotbalul de aceea este frumos. Așa cum noi am egalat în prelungiri în meciul cu Zimbrul Slobozia Conachi, în meciul de sâmbătă s-a întors roata. La Săgeata va fi un meci mult mai ușor, ei vor trebui să iasă la atac, iar noi îi vom putea surprinde. Sunt ferm convins că vom obține promovarea în retur”, a spus profesorul Cătălin Savu.

În partea secundă a jocului formația universitară a jucat cu un om în plus, avantaj ce nu a fost fructificat de atacanții gălățeni. Profesorul Savu a declarat că studenții s-au relaxat prematur și nu au reușit să se distanțeze decisiv în partea secundă a jocului. ”Le-am spus jucătorilor la pauză, din punct de vedere mental ceilalți jucători caută să suplinească lipsa coechipierului. S-a văzut și în jocurile noastre a apărut acea relaxare care a apărut și în alte jocuri. Meciul are 90 și ceva de minute, sperăm să fie învățătură de minte. La 2-0 ne duceam mai relaxați, la scorul de acum vom aborda returul la victorie și sper ca la finalul celor două manșe să promovăm în Liga a III-a”, a spus antrenorul studenților Cătălin Savu.

Altfel, sâmbătă, 22 iunie, la Săgeata, județul Buzău, se va juca manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal