Cifrele sezonului în Liga a IV-a

208

Sezonul în fotbalul județean gălățean este aproape de a se încheia, singura necunoscută a sezonului este câștigătoarea Cupei României. În rândurile de mai jos vom încerca să trecem în revistă cele mai importante repere statistice ale sezonului, din datele oferite de AJF Galați.

Primul trofeu al sezonului, Supercupa, a fost câștigat de Zimbrul Slobozia Conachi, după un duel cu CSU ”Dunărea de Jos”. Formația studențească este noua, dar și vechea, campioană a județului și va participa la barajul de promovare în Liga a III-a. Campioana poate câștiga și Cupa României, gruparea studențească este angrenată și în finala Cupei, trofeu pentru care se va duela cu Gloria Ivești.

Golgheterul campionatului este Adrian Grigoraș, 46 de goluri, Zimbrul Slobozia Conachi a încheiat sezonul cu cea mai bună ofensivă, 137 de goluri, CSU ”Dunărea de Jos” a terminat sezonul cu 13 goluri încasate, cele mai puține.

Scorul campionatului a fost victoria 15-1 a celor de la CSU cu Avântul Drăgănești, iar 16 goluri, marcate în același joc CSU ”Dunărea de Jos”-Avântul Drăgănești, este numărul record de goluri marcate într-un meci din acest sezon.

S-au marcat 930 de goluri în acest sezon, o medie de 5.14 pe meci, un gol la fiecare 17 minute. În cele 181 de jocuri disputate în sezonul recent încheiat, gazdele au obținut 92 de victorii, oaspeții s-au impus în 68 de jocuri, iar 21 de meciuri s-au încheiat la egalitate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal