CSU păstrează Cupa după o finală dominată de autogoluri și bare!

434
CSU ”Dunărea de Jos” - câștigătoarea fazei județene a Cupei României

CSU ”Dunărea de Jos” și-a păstrat și al doilea trofeu județean, Cupa României, după o finală atipică, câștigată cu scorul 3-1, în fața celor de la Gloria Ivești. Ineditul finalei de la Tecuci îl constituie faptul că toate cele patru goluri ale jocului au fost de fapt autogoluri.

CSU a intrat cu doar 1-0 la pauza, după un prim mitan dominat categoric. Țuiu a irosit prima ocazie a jocului, nu a fructificat centrarea lui Frunză, în minutul 4. După un sfert de ora de joc studenții au deschis scorul, în urma unui autogol, credit cu gol ar putea fi Sorin Fruznă, inițiatorul fazei. Imediat Perju a trecut pe lângă 2-1, un fundaș de la Gloria a scos din fața porții. Până la pauza studenții s-au întrecut în a trimite mingea în bară, Izvoranu a lovit bara transversală din afara careului, fundașul Morogan, din foarfecă, l-a imitat pe Izvoranu, iar seria de bare a fost închisă de un alt fundaș, Daniel Lovin cu un șut la încheietura barelor.

După pauză tot studenții au fost la conducerea jocului, chiar dacă Gloria a încept mai bine partea secunda. În prima parte a reprizei a doua atacurile CSU se opreau la linia de 22 a terenului de la Tecuci, linie de 22 de metri de la rugby ce se zărea pe iarba terenului din Tecuci. Evoluția din partea secunda a jocului a fost influențată de ploaia puternica care a căzut la Tecuci.

Cei de la Ivești au profitat primii de ploaie și au egalat, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului. Câteva minute a rezistat egalarea pe tabelă, CSU a întețit presiunea și a evitat prelungirile cu un gol marcat pe final, care autor a fost tot un jucător de la Ivești. În minutele de prelungiri le reprizei secunde, Sorin Frunză a trimis în bară, a patra bară din jocul de la Tecuci pentru CSU, iar Țuiu, a stabilit scorul final, 3-1, șutul său a fost introdus în poartă de unul dintre jucătorii de la Gloria.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal