CSU și Gloria Ivești joacă duminică, la Tecuci, finala Cupei

175

Deschis cu meciul în care s-a decis câștigătoarea Supercupei, (Zimbrul Slobozia Conachi), sezonul în fotbalul județean gălățean se va închide cu finala Cupei României. CSU ”Dunărea de Jos”, campioana en-titre, și Gloria Ivești, medaliata cu bronz din ultimele două ediții de Liga a IV-a, vor juca duminică, 9 iunie, de la ora 17.30, pentru trofeul Cupei României, dar și dreptul de a juca în fazele naționale ale competiției KO.

În acest sezon finala fazei județene a Cupei României se va juca pe stadionul ”Municipal” din Tecuci. Pe Municipalul tecucean au obținut calificarea în finală studenții de la CSU. În semifinală gruparea universitară a trecut de Victoria Tecuci cu 8-0 scor general. Cei de la Gloria Ivești s-au calificat în finală după 4-1 la Ivești și 3-1 la Smârdan cu cei de la Mălina Smârdan, vicecampioana Ligii a V-a.

Deținătoarea trofeului în Cupa României-faza județeană, este CSU ”Dunărea de Jos”. Sezonul trecut formația studențească a cucerit trofeul după o finală decisă în prelungiri în fața celor de la Zimbrul Slobozia Conachi. Trofeul de sezonul trecut a fost câștigat de studenți pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești.

Finala Cupei va fi arbitrată de Bogdan Ionuț Anghelinei, iar arbitrii asistenți au fost delegați: Florin Alexandru Vișan și Andrei Toma. Observator de arbitri va fi Daniel Burloiu, iar Costache Ciubotariu va fi delegat de joc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal