”Cu două Cupe câștigate în ultimii 5 ani, putem spune că suntem specialista Cupei”

185

Medaliata cu bronz din ediția recent încheiată a Ligii a IV-a Gloria Ivești va juca duminică, la Tecuci, finala Cupei României. Pentru a juca în finală gruparea din Ivești a trecut îp faza semifinalelor de Mălina Smârdan, vicecampioana Ligii a V-a, revelația actualei ediții a Cupei.

Despre jocul cu cei de la Smârdan președintele de la Gloria, Sebastian Bobocea, ne-a spus: ”Am confirmat că suntem buni! Vom merge la Tecuci, pentru finală, fără frică, să jucăm fotbal! Am făcut un meci bun, am câștigat detașat cu echipa din Smârdan”.

În finală Gloria Ivești va juca cu campioana județeană, CSU ”Dunărea de Jos”, echipă ce deține trofeul Cupei României. Președintele formației din Ivești ne-a declarat că clubul din Ivești își propune să câștige o nouă Cupă a României-faza județeană, a treia în decurs de cinci ani.


”Avem jucători talentați care așteaptă o revanșă cu Universitatea și își vor da viata pe teren pentru un rezultat bun cu formația universitară. Suntem imprevizibili, mergem la Tecuci să facem un meci bun. Vrem să mergem acolo și să ne impunem jocul.

Întâlnim o echipă foarte experimentată și pragmatică, dar noi la Tecuci am mai câștigat o finală de Cupa României în detrimentul echipei Fulgerul Smulți (2015-2016). Cu două Cupe câștigate în ultimii 5 ani, (2013-2014, la Ivești, cu Metalosport, și 2015-2016), putem spune că suntem specialista Cupei”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

Finala Cupei României, CSU ”Dunărea de Jos”-Gloria Ivești se va juca duminică, 9 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Municipal” din Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal