Doar 2-1. Studenții au câștigat la un singur gol manșa tur a barajului

665

CSU ”Dunărea de Jos” s-a impus cu numai 2-1 în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a contra celor de la Team Săgeata, Buzău. Studenții gălățeni puteau decide soarta promovării chiar din meciul tur, dar imprecizia la finalizare a făcut ca promovarea în eșalonul superior să joace în Buzău.

Gălățenii au intrat cu doar 2-0 la pauză, după o repriză dominată total în care puteau încheia conturile promovării. Țuiu a deschis scorul în minutul 10, asta după ce Grigoraș, cu trei minute înainte, a irosit prima ocazie a barajului. După alte trei minute Frunză a ratat desprinderea la 2-0, din lovitură liberă din căciula careului de 16 metri. Daniel Lovin, în minutul 18, a încercat poarta formației buzoiene, apoi în minutul 19 a obținut o lovitură de pedeapsă, mingea șutată de el spre poartă a fost respinsă cu mâna de un jucător de la Săgeata. Grigoraș a transformat, iar studenții au trecut în avantaj 2-0. Până la pauză formația gălățeană a mai irosit alte ocazii mari de a marca, Țuiu nu a ajuns la centrarea lui Grigoraș în fața porții, Izvoranu, din centrarea lui Stancu a dat peste poartă, iar Grigoraș nu a putut să împingă în poartă mingea centrată de Frunză. Cu cinci minute înainte de pauză oaspeții au rămas cu un om în minus, Stancu a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. În finalul primei reprize cei de la Săgeata au avut prima acțiune asupra porții gălățene, Butiseacă a dat pe lângă porta lui Olaru.

Chiar dacă au jucat cu un om în minus pe toată durata reprizei secunde formația buzoiană a pus în pericol în mai multe rânduri poarta formației gălățene. Perju, din șase metri, a dat pe lângă poartă, Grigoraș, din lovitură liberă a încercat poarta lui Mindileac, Mohorâță, a trimis pe lângă poarta centrarea lui Frunză, iar Chiuciuc, de la distanță, au fost cele mai importante ocazii ale studenților din partea secundă.

În minutele de prelungire ale jocului portarul Olaru degajează o minge în adversar, balonul ricoșează la Cătălin Cristea care a marcat un gol ce menține suspansul în barajul de promovate în Liga a III-a.

CSU ”Dunărea de Jos” a început meciul cu formula: Olaru-Stancu, Morogan, Moise, Hilohi, Țuiu, Lovin, Frunză, Izvoranu, Perju, Grigoraș. Au mai jucat: Mohorîță, Chiciuc, Ciurea, Blănaru. Antrenori: Cătălin Savu și Gheorghiță Popa.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal