Liga a V-a își stabilește ierarhia finală în ultima etapă

208

În campionatul celui de al doilea eșalon județean, Liga a V-a, sunt programate să se dispute duminică, 2 iunie, meciurile din etapa a 26-a, ultima din acest sezon, jocurile au startul programat pentru ora 11.00.

Cum campioana este stabilită de etale bune, în ultima etapă se joacă pentru stabilirea podiumului. Vicecampioana en-titre, Mălina Smârdan, este favorită să încheie sezonul pe locul doi, formația din Smârdan joacă în ultima etapă pe teren propriu cu Siretul Piscu. Pentru poziția a doua formația din Smârdan este în competiție cu Flacăra Pechea, echipa de pe locul trei, în ultima etapă echipa din Pechea joacă pe teren propriu cu Lascăr Schela.

Viitorul Umbrărești și Foresta Șendreni sunt în competiție directă pentru ultimul loc din primele patru. Formația din Umbrărești joacă la Vlădești, cu Prutul, iar Foresta Șendreni va juca pe terenul ultimei clasate, Zorile Grivița. Celelalte meciuri din etapa a 26-a: Inter Tudor Vladimirescu-Avântul Matca, Unirea Hanu Conachi-Voința Cișmele. Campioana din Liga a V-a, Avântul Valea Mărului stă în ultima etapă, prilej cu care va fi premiată de AJF Galați pentru titlu, dar vor susține și un meci demonstrativ cu Legendele Oțelului.

Înaintea ultimei etape Avântul Valea Mărului este prima cu 72 de puncte, 24 de jocuri, Mălina Smârdan este pe doi cu 44 de puncte, 21 de jocuri, Flacăra Pechea ocupă locul trei, 44 de puncte, 23 de jocuri, Viitorul Umbrărești ocupă locul patru, 39 de puncte, 23 de jocuri, Foresta Șendreni este pe cinci, 38 de puncte, 22 de jocuri, iar prima parte a clasamentului este încheiată de Lascăr Schela cu 37 de puncte, 23 de jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal