Mălina Smârdan – revelația actualului sezon de Cupă

366
Mălina Smârdan

Faza județeană a Cupei României s-a încheiat cu victoria studenților de la CSU ”Dunărea de Jos”. Chiar dacă nu a prins un loc în finală Mălina Smârdan este revelația actualei ediții de Cupa României. Formația de lângă Galați și-a încheiat parcursul în Cupă în faza semifinalelor, după ce a eliminat în precedentele tururi două echipe de Liga a IV-a, dar și formația rivală.

Parcursul în Cupa României a fost început de Mălina Smârdan în chiar turul inaugural. În turul I Mălina Smârdan a eliminat Prutul Vlădești, după victoria, scor 1-0, de pe teren propriu.

În al doilea tur al competiției KO formația din Smârdan a jucat pe terenul celor de la Voința Cișmele, formația rivală. Jocul de la Cișmele, localitate ce aparține comunei Smârdan, s-a încheiat cu victoria celor de la Mălina cu scorul 3-0, cu 1-0 scorul după 45 de minute.

Surprizele au început să fie furnizate de formația din Smârdan începând din faza optimilor de finală. În turul trei al Cupei Mălina Smârdan a jucat pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri, echipă de Liga a IV-a, iar formația din Smârdan a obținut calificarea cu scorul 3-0, după prelungiri, la finalul celor 90 de minute prevăzute inițial scorul era egal 0-0.

În faza sferturilor de finală Mălina Smârdan a făcut o nouă victimă în rândul echipelor de Liga a IV-a. Înaintea semifinalelor Mălina a trecut cu scorul 4-2, pe teren propriu, de Voința Cudalbi, Liga a IV-a. Pe teren meciul s-a terminat cu scorul 4-2, dar AJF Galați a omologat 3-0 ca urmare a rezoluției Comisiei de Disciplină.

Parcursul în actuala ediție a Cupei a fost încheiat de formația din Smârdan în semifinale. În penultima fază a competiției formația din Smârdan a jucat cu Gloria Ivești, medaliata cu bronz a sezonului din Liga a IV-a, și a cedat, scor 1-3, în tur la Smârdan și 1-4, după ce a condus cu 1-0, returul de la Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal