Sâmbătă, prima bătălie din barajul de promovare în Liga a III-a CSU-Săgeata

274
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După un sezon încheiat fără înfrângere, 24 de victorii și două remize, campioana județeană, CSU ”Dunărea de Jos”, campioana județeană gălățeană, joacă sâmbătă, de la ora 18.00, manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a.

Pentru a promova în al treilea eșalon formația universitară va avea de trecut de Fotbal Team Săgeata, campioana județului Buzău. Barajul de promovare în Liga a III-a este programat să se dispute în dublă manșă. Meciul tur se va juca sâmbătă, 15 iunie, pe stadionul Oțelul, în timp ce returul se va juca peste o săptămână, 22 iunie, pe terenul din Săgeata, o comună aflată la 17 kilometri de Buzău.

Înaintea jocului de sâmbătă optimismul domină în tabăra gălățeană, profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, ne-a declarat că își dorește ca echipa pe care o pregătește să clarifice situația în ceea ce privește promovare chiar din meciul tur. ”Cred că vom tranșa calificarea promovarea în Liga a III-a chiar din meciul tur, dar despre asta noi o să vorbim mai mult sâmbătă, pe teren. Fără să fiu lipsit de modestie eu zic că avem cea mai puternică echipă din Regiunea Sud-Est, (dintre echipele de Liga a IV-a). Când spun asta mă bazez pe faptul că le-am văzut pe toate celelalte echipe din regiune la lucru. Avem echipă extraordinară, formată din jucători puternici, de valoare. Cu acest lot eu zic că vom rezita în Liga a III-a, chiar dacă impactul va fi destul de dur”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

De partea cealaltă și cei de la Săgeata, prin vocea team-managerului Vasile Biță, și-au propus să nu primească gol în meciul tur, cel de la Galați. ”Ne dorim să promovăm în Liga a III-a. Eu sunt ferm convins că vom promova. Noi vom marca la Galați, important este să nu primim gol. Cred că ne vom întoarce chiar câștigători din meciul de la Galați. În proporție de 70-80% meciul tur al barajului este hotărâtor. La Săgeata noi știm terenul, ne avantajează, e mai mic, dar nu trebuie să pierdem la Galați”, a spus oficialul echipei din Săgeata la TV Buzău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal