Studenții, optimiști în privința promovării. ”După meciul tur suntem mai aproape de îndeplinirea obiectivului”

186
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a jucătorii de la CSU ”Dunărea de Jos” sunt optimiști în ceea ce privește îndeplinirea obiectivului, promovarea în eșalonul superior.

Mijlocașul Daniel Lovin consideră că după victoria din meciul tur formația gălățeană s-a apropiat de accederea în eșalonul trei al fotbalului din România. ”După meciul tur suntem mai aproape de obiectivul nostru, acela de a promova în Liga a III-a. Dar, este păcat pentru că am jucat din minutul 30 sau 35, nici nu mai știu ce minut era, cu un om în plus. I-am avut în mână, am avut multe ocazii, dar până la urmă am luat gol în minutul 90 și ceva, în prelungiri. Asta este mergem mai departe, trebuie să demonstrăm și în retur că am fost peste ei, mergem să câștigăm acolo.Pe parcursul acestei săptămâni încrederea în noi o să crească, mergem acolo să câștigăm”, a spus Daniel Lovin.

Fundașul Robert Ciurea, marcatorul golului cu care SC Oțelul a promovate în Liga a III-a, ”E o victorie, chiar dacă pe final, ultimele zece minute, ei ne-au dominat și au reușit să și înscrie. Finalul a fost un pic tensionat, sper ca meciul retur să ni-l facem mai ușor de la început, să marcăm și să luăm avantaj. Noi trebuie să abordăm la victorie meciul, trebuie să ne facem meciul ușor în retur” , a spus Robert Ciurea.

Altfel, sâmbătă, 21 iunie, de la ora 17.30, CSU ”Dunărea de Jos” va juca manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a pe terenul celor de la Team Săgeata, Buzău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal