Studenții, pregătiți de primul meci al barajului. ”Sperăm ca după meciul tur să luăm o opțiune importantă la promovare”

146
Foto: Sportul Ilustrat

CSU ”Dunărea de Jos” câștigătoarea Ligii a IV-a gălățene va avea de trecut de campioana județeană din Buzău, Team Săgeata, pentru a promova în Liga a III-a. Formația gălățeană va juca meciul de accedere în al treilea eșalon pe stadionul Oțelul, unde a și susținut câteva antrenamente.

”Am făcut primele antrenamente pe stadionul Oțelul, stadionul care va găzdui meciul nostru de acasă de baraj. Pe această cale mulțumim Suporter Club Oțelul Galați pentru amabilitatea de care au dat dovadă de a ne permite să jucăm, și să ne antrenăm, pe stadionul Oțelul”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, antrenorul formației universitare.

Profesorul Savu ne-a mai informat că atmosfera în cadrul lotului este bună, toți componenții echipei sunt conectați la miza partidei de sâmbătă. ”Cu excepția a câtorva probleme, lotul este valid pentru meciul de sâmbătă. Atmosfera în cadrul echipei este foarte bună, toată echipa este conectată la miza partidei de sâmbătă”, ne-am mai spus antrenorul studenților, Cătălin Savu.

La meciul de sâmbătă intrarea spectatorilor va fi liberă, gălățenii sunt așteptați să populeze Tribuna I a stadionului Oțelul, iar în funcție de afluența publicului se va deschide și Tribuna a II-a. Clubul studențesc așteaptă un număr cât mai mare de suporteri la meci, profesorul Cătălin Savu ne-a declarat că echipa pe care o pregătește va încerca să ia o opțiune importantă la promovare în Liga a III-a după meciul de sâmbătă. ”Așteptăm suporterii la stadion în număr cât mai mare. Sunt ferm convins că nu-i vom dezamăgi. Sperăm ca după meciul tur să luăm o opțiune importantă la promovarea în Liga a III-a”, a încheiat Cătălin Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal