Trei echipe gălățene, toate de Liga a III-a, angrenate în fazele naționale din Cupa României

337
CSU ”Dunărea de Jos” - câștigătoarea fazei județene a Cupei României

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit datele la care se vor disputa meciurile din turul I al Cupei României-faza națională.

Primul tur în Cupa României este programat să se dispute la finalul lunii iulie, 31 iulie, iar la faza I a competiției KO vor participa cele 42 de câștigătoare ale fazei județene, cât și zece echipe, dintre ultimele clasate, din Liga a III-a. În turul I Galațiul va fi reprezentat de câștigătoarea fazei județene, CSU ”Dunărea de Jos”, echipă ce a obținut recent promovarea în Liga a III-a.

În turul doi național vor participa celelalte echipe din Liga a III-a cât și câștigătoarele din faza precedentă, iar din Galați vor intra, după clasarea din sezonul trecut, SC Oțelul și Sporting Liești. Meciurile din turul doi au ca dată de disputare 14 august.

Învingătoarele din turul doi, cinci echipe din Liga a III-a, cele mai bine clasate, cât și două din liga secundă vor juca în turul trei al competiției, meciuri ce sunt programate să se dispute la 28 august. Turul patru, ultimul înaintea 16-imilor, se va juca între 10 și 12 septembrie. Din turul V, 16-imi, vor intra în competiție și echipele din Liga I.

Sezonul trecut Sporting Liești a avut cel mai bun parcurs dintre echipele gălățene în Cupa României. Formația din Liești a jucat în 16-imi, dar cu o echipă de Liga a II-a, Dacia Mioveni, joc pierdut de formația gălățeană cu scorul 0-3. SC Oțelul a încheiat competiția sezonul trecut în turul trei, eliminată de Sporting Lișeti cu socrul 8-7, după loviturile de departajare, iar CSU ”Dunărea de Jos” s-a oprit un tur mai devreme, turul doi, eliminată tot de Sporting Liești cu scorul 3-1.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal