Viitorul și Atletico Abcoz joacă vineri în grupele turneului final de Cupa României

165
Foto: Facebook/Arena Barieră

Timp de trei zile, 28-30 iunie, la Bacău, se vor juca meciurile turneului final de Cupei României. Campionatul de Minifotbal Galați Arena Barieră va participa la turneul de la Bacău cu două echipe, Viitorul, câștigătoarea fazei locale și Atletico Abcoz.

La competiția de la Bacău vor participa 96 de echipe ce au fost repartizate în 32 de grupe a câte trei echipe. În urma tragerii la sorți cei de la Viitorul Galați au fost repartizați în grupa 9, iar adversarele vor fi Coriolan Bacău și Temad Brașov, în timp ce Atletico Abcoz, va juca în grupa a 22-a, iar adversarele vor fi: La Maria și Ion București și Liriada Râșnov, Brașov.

Meciurile din prima fază a competiției, grupele, vor fi jucat vineri, 28 mai. Viitorul va debuta în competiție de la ora 10.00, cu jocul contra celor de la Temad Brașov, iar grupa va fi încheiată de formația gălățeană de la ora 19.50, cu jocul contra celor de la Coriolan Bacău.

Cei de la Atletico Abcoz vor juca meciul de debut în competiție vineri, de la ora 17.00, contra celor de la Liriada Rânov Brașov, iar de la ora 21.30, vor juca întâlni La Maria și Ion București.

La finalul meciurilor din grupe primele două clasate, dar și cele mai bune două echipe de pe locul trei, vor obține calificarea în faza următoare a competiției, 32-imi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal