Ajax Dulcisimo și Fratelli Binaconeri atacă turneul final al Campionatului Național

263
Foto: Facebook/Arena Barieră

Cele mai bune 20 de echipe de minifotbal din România vor participa între 5 și 7 iulie, la evenimentul anului în minifotbal, turneul final al Campionatului Național de la Oradea.

La turneul de la Oradea Campionatul de Minifotbal Galați ”Arena Barieră” va fi reprezentat de două echipe, Ajax Dulcisimo, campioana locală și vicecampionii de la Fratelli Bianconeri.

În urma tragerii la sorți pentru stabilirea grupelor vicecampionii de la Fratelli Binaconeri au fost repartizați în grupa B, iar adversarii vor fi de calibru: La Bolta Alba Iulia, MFC Corvinul Hunedaora, Tazmannschaft București și Dia Guard Divino Zalău. Campioana locală, Ajax Dulcisimo va juca în grupa D, iar echipele cu care va lupta pentru un loc în sferturi sunt: Luxury Team București, Sistema Arad, Glissando Timișoara și Young Boys Târgoviște.

Vineri, de la ora 10.00, se vor juca meciurile din prima etapă a grupei B, iar Fratelli Binaconeri va întâlni Corvin Hunedoara. De la ora 15.00, în aceeași zi, Fratelli Bianconeri vor juca cu La Bolta Alba Iulia, iar în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, bucureștenii de la Tazmannschaft vor fi adversarii formației gălățene. Sâmbătă, de la ora 10.00, Fratelii Binaconeri vor juca ultimul meci din grupă contra celor de la Dia Guard Divino Zalău.

Campionii de la Ajax Dulcisimo vor debuta în competiția de la Oradea cu jocul contra celor de la Sistema Arad, vineri, de la ora 17.00, iar de la ora 20.00, vor juca cu Glissando Timișoara. Sâmbătă, 6 iulie, formația gălățeană are programate alte două jocuri în grupă, de la ora 12.00, cu Luxury Team București, iar de la ora 17.00, în închiderea grupei D, Ajax Dulcisimo va juca cu Young Boys Târgoviște. Cele două echipe gălățene au obținut dreptul de a juca la turneul final al Campionatului Național după ce au trecut prin focurile unui turneu regional.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal