Al doilea transfer al studenților pentru Liga a III-a

697
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nou promovata în Liga a III-a CSU ”Dunărea de Jos” continuă campania de fortificare a lotului pentru sezonul de debut în Liga a III-a. După fundașul Marius Manea, fost la colega de serie Sporting Liești, gruparea studențească l-a înregimentat și pe Ionuț Chiriac, 21 de ani, ultima oară la cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a SC Oțelul.

”Mijlocașul Ionuț Chiriac a început antrenamentele cu formația noastră de câteva zile. El este eligibil pentru proiectul nostru cu studenți, fiind student al Universității ”Dunărea de Jos” Galați la Facultatea de Educație Fizică și Sport. A fost plăcut impresionat de proiectul nostru, s-a integrat în echipa noastră alături de ceilalți studenți. Altfel, pe această cale clubul nostru mulțumește societății Rojevas, partenerul nostru, pentru sprijinul acordat și în sezonul în care evoluăm în Liga a III-a”, ne-a spus Cătălin Savu antrenorul formației studențești.

Ionuț Chiriac și-a făcut debutul, neoficial, în tricoul studenților în amicalul cu Viitorul Ianca, meci disputat la mijlocul săptămânii în localitatea brăileană. Formația gălățeană va juca următorul meci miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, acasă, pe stadionul Portul Roșu, cu Sporting Liești, în turul I național din Cupa României, primul meci oficial al sezonului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal