Campanie bogată de transferuri la CSU Belor

308

Echipa feminină de volei CSU Belor își conturează lotul pentru viitoarea ediție de campionat a Diviziei A1. Formația gălățeană a perfectat cinci transferuri cu care să atace o clasare superioară în prima ligă de volei feminin.

Pe lângă transferurile celor două jucătoare de echipa națională, Maria Jose Corral Bouza, Spania, coordonator, 28 de ani, și Andreea Ispas, 29 de ani, libero, clubul gălățean a realizat alte trei transferuri în această săptămână.

Prima achiziție a săptămânii a fost Daniela Lupașcu, 33 de ani, trăgător secund. Ultima echipă pentru care a jucat Daniela Lupescu a fost FC Argeș Pitești, în Divizia A2, formație cu care a promovat în prima ligă. Sezonul trecut Daniela Lupescu a jucat și pentru Agroland Timișoara, în prima ligă, după retragerea echipei timișorene din campionat a trecut la Pitești. A mai jucat pentru SCM Craiova, Unic Piatra Neamţ, Medicina Tg. Mureş, CSM Lugoj.

Laura Simonia, extremă, a fost a doua achiziție a săptămânii. Sportiva de 21 de ani are dublă cetățenie, georgiană și rusă, iar ultima oară a jucat la echipa Anagennisi Deryneias, în Cipru. La fel ca primele două achiziții ale clubului gălățean, Maria Bouza și Andreea Ispas, Laura Simonia este componentă a echipei naționale a tării sale, Georgia.

Al cincilea transfer al formației gălățene este Ana Marisa Radu, 18 ani, jucătoare ce evoluează la coordonare și ce a debutat în prima ligă la 16 ani. A mai jucat la FC Argeș Pitești, Agroland Timișoara sau Dinamo București. Ana Marisa Radu nu este la primul contact cu voleiul gălățean, ea este fiica lui Adrian Radu, antrenor ce a pregătit CSU Metal Galați timp de între 2002 și 2006.

Altfel, CSU Belor va începe ediția 2019-2020 a Diviziei A1 cu două meciuri în deplasare. În prima etapă CSU Belor va juca pe terenul celor de la CSM Lugoj, iar în runda secundă formația gălățeană are meci programat pe terenul celor de la Dinamo. Abia în etapa a III-a CSU Belor va juca pe teren propriu cu Știința Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal