Cosmin Dragomir, jucătorul din Liga a IV-a cu cele mai multe minute jucate în acest sezon

788
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cosmin Dragomir, jucătorul celor de la Avântul Vânători, a fost fotbalistul cel mai folosit în sezonul recent încheiat al Ligii a IV-a. Mijlocașul formației din Vânători a jucat 2282 de minute în cele 26 de jocuri ale sezonului din primul eșalon județean.

Mijlocașul de 21 de ani a fost integralist în 24 dintre cele 26 de jocuri ale sezonului, iar în celelalte două jocuri a evoluat 76 de minute, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, etapa a III-a, și 46 de minute în etapa a XV-a la Cudalbi, cu cei de la Voința. Pe lângă cele 2282 de minute Cosmin Dragomir s-a remarcat și cu cele cinci goluri marcate pentru formația pregătită de Sandu Călin și Laurențiu Marcu în jocurile cu Juventus Toflea, Victoria Independența, Agrostar Tulucești și o dublă pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri.

Cosmin Dragomir este urmat în clasamentul minutelor jucate de coechipierul său Dănuț Dajboc cu 2273 de minute jucate, Ionuț Ifrim, Voința Cudalbi, și Mădălin Lupu, Gloria Ivești, ambii cu câte 2250 de minute jucate, Mihai Vârtosu, Viitorul Costache Negri, cu 2225 minute jucate, Mădălin Hilohi, CSU ”Dunărea de Jos”, cu 2220 de minute jucate, și Ilie Gheorghiță, Viitorul Costache Negri, 2204 minute jucate.

De partea cealaltă Giuliano Nicolae Leca, 22 de ani, Victoria Tecuci, este jucătorul cu cel mai mic număr de minute petrecute pe teren, cinci, în sezonul recent încheiat de Liga a IV-a. Giuliano Leca a jucat cele cinci minute în chiar etapa de debut, pe teren propriu, cu Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal