CSM Arcada a perfectat alte două transferuri

110
foto: www.lzsport-pro.com

Campioana României la volei masculin CSM Arcada a perfectat alte două transferuri pentru viitoarea ediție de campionat. Centrii Mihai Gheorghiță și Svetoslav Gotsev vor evolua cu formația gălățeană în campionatul României, dar și pentru accederea în Liga Campionilor.

Mihai Gheorghiță, 34 de ani, 2.10 metri, este component al echipei naționale a României, iar în ultimele sezoane a jucat pentru Volei Municipal Zalău și Steaua București. Cealaltă achiziție a formației gălățene este Svetsolav Gotsev, 29 de ani, 2.05 metri, component al echipei naționale a Bulgariei. Ultima echipă la care a jucat internaționalul bulgar a fost Dinamo Leningrad, Rusia, iar în cariera lui a mai jucat în campionate precum: Bulgaria, Franța, Italia sau Germania.

Pe lângă Mihai Gheorghiță și Svetoslav Gotsev în pauza competițională formația campioană a mai perfectat alte șase transferuri: Guillermo Hernan, (Spania), Niels Klapwijk, (Olanda), Kristo Kollo, (Estonia), Ciprian Matei, Marian Baltă și Vasile Talpă, (Republica Moldova).

CSM Arcada va începe campionatul Diviziei A1 cu un derby european. Formația gălățeană, participantă în Liga Campionilor, va juca cu SCM Craiova, reprezentanta României în Challenge Cup, 12 octombrie, pe terenul formației din Craiova. Pe lângă campionatul Diviziei A1, în acest sezon, CSM Arcada va juca, pe plan intern, în Cupa României direct în turul doi, cu învingătoarea dintre Unirea Dej și U Cluj. A treia competiție la care va participa CSM Arcada în acest sezon este Liga Campionilor, detalii aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal