CSU Belor începe campionatul Diviziei A1 cu două meciuri în deplasare

124

Federația Română de Volei a anunțat programul după care se vor disputa campionatele Diviziei A1 masculin și feminin. Echipa feminină de la CSU Belor Galați va juca în acest sezon alături de patru echipe nou promovate: CSM Medgidia, Rapid București, FC Argeș Pitești și CSM Târgu Mureș.

Startul în noua ediție de campionat este programat pentru 5 octombrie, iar formația gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Lugoj. Și în etapa a II-a, 12 octombrie, CSU Belor va juca în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo.

Primul joc de la Galați este programat în etapa a III-a, 19 octombrie, cu Știința Bacău, în timp ce în etapa a patra, 26 octombrie, CSU Belor va juca pe terenul medaliatei cu bronz de sezonul trecut, CSM Târgoviște.

La 2 noiembrie, echipa pregătită de Bogdan Paul din acest sezon va juca pe teren propriu cu ”U” Cluj-Napoca, etapa a V-a, iar în etapa a VI-a, 9 noiembrie, formația gălățeană se va deplasa pe terenul nou promovatei CSM Târgu Mureș.

Cu o echipă nou promovată va juca CSU Belor și în etapa a VII-a, 16 noiembrie, la Galați cu CSM Medgidia. În etapa cu numărul opt, 23 noiembrie, a campionatului CSU Belor va juca pe terenul vicecampioanelor de la CSM București, iar în etapa a X-a, la Galați va veni o altă nou promovată Rapid București, 30 noiembrie.

În penultima etapă a turului, 7 decembrie, CSU Belor va juca pe terenul nou promovatei FC Argeș Pitești, urmând ca prima parte a campionatului să fie încheiată cu jocul de pe teren propriu, 14 decembrie, cu CSM Volei Alba Blaj, campioana României.

Returul va debuta la 11 ianuarie, cu etapa a XII-a, și se va încheia la 29 februarie. La finalul sezonului regulat, tur și retur, cele 12 echipe vor fi împărțite în două grupe valorice, 1-6, pentru cupele europene și titlu, și 7-12, grupă în care trebuie să evite ultimele două locuri, poziții ce retrogradează în liga secundă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal